Päivitä ihonhoidon rutiinit vuodenaikaan sopivaksi

Talvi ja kylmät ilmat rasittavat ihoa

Tähän vuodenaikaan jos koskaan on ihonhoitoon kiinnitettävä entistä enemmän huomiota. 
Talvella iho tarvitsee erityisen runsaasti kosteutta ja ravinteita. Ulkona on kylmä ja ihoa rasittavat toisaalta myös kuiva sisäilma.

– Ihonhoidon rutiinit tulisi päivittää vuodenaikaan sopivaksi, toteaa diplomikosmetologi Margit Manner Herkän Ihon Bioelika
kauneushoitolassaan. – Suosittelen kasvonaamiota virkistämään ihoa kun kiire painaa. Vielä samana iltanakin, esim ennen juhlia, voi laittaa kosteuttavan hoidon, mutta jos aikaa on enemmän kannattaisi käydä hoitolassa ottamassa kosteuttava kasvohoitosarja.

Bioelikan juhlakauden tarjous on:” Osta viisi Exuviancen perushoitotuotetta niin saat kosteuttavan kasvohoidon veloituksetta kaupan päälle ” Samalla Margit antaa myös ohjeita ja opastuksen tuotteiden käyttöön. Viiden normaalikokoisen tuotteen yhteishinta on noin 250 euroa.

Iho kauniiksi

Iho kannattaa kosteuttaa hyvin yöksi ja päiväksi levittää kosteuttava suojavoide. – Varsinkin kuivan ja herkän ihon on tärkeää saada riittävästi kosteutta, jatkaa Manner. – Exuviancelta on tullut uusi C- vitamiinikapseli, joka levitetään iltaisin suoraan iholle. Vitamiinin voi levittää ensin myös yövoiteelle ja sen kanssa iholle. Kuorinta kannattaa tehdä viikottain ja sen jälkeen valita omaan ihoon parhaiten soveltuvat tuotteet.

Kolmivaikutteinen Triple Microdermabrasion Face Polish on tehokasvoidemainen kuorinta, joka irrottaa kuolleita ihosoluja, stimuloi solujen uudistumista ja antaa iholle hehkua. Erikoistuotteista mainittakoon Vitamin C+ Antiaging Booster. Jauhe yhdistetään seerumin tai voiteeseen, jolla palautetaan ihon kiinteys ja pintajuonteet silottuvat.

Seerumi ja naamio

Seerumi on tehokas ongelmaratkaisija päivittäiseen ihonhoitoon. Seerumin tarkoitus on kosteuttaa, tasoittaa ryppyjä, vähentää pigmenttimuutoksia ja lievittää punotusta. Seerumia käytetään aina ennen päivä-tai yövoidetta. – Seerumeista voisin ehdottaaa AGE Reverse Total Correct + Sculpt Serumia, joka ehkäisee ikääntymisen merkkejä, paluttaa ihon sileyden, täyteläisyyden ja kiinteyden, sekä häivyttää pintajuonteita, ynnää Manner.

– Edellisten lisäksi hyvä apu iholle on valita joku Exuviancen naamioista. Kosteuttava naamio levitetään kasvoille aina iltaisin, eikä sitä siis pestä pois. Deep Hydration Treatment on kosteutava yönaamio, joka suojaa ihoa päivittäisiltä rasitustekijöiltä, saasteilta ja lämpötilanvaihteluilta. Exuviancen Tuhkimonaamio, Rejuvena Treatment Masque, stimuloiva ja kosteuttava geelinaamio on hyvä vaihtoehto juuri ennen juhlia. Naamion jälkeen kasvot ovat kuin uudet ja täydelliset valmiina meikkiä varten.

Hoitolassa iho kuntoon

– Suosittelen ihonhoitoon kosteuttavia hoitoja pidempinä sarjahoitoina. Glykolihappokuorinta sarjahoitona syväpuhdistaa, kuorii ihoa, edistää solujen uudistumista, tasoittaa pigmenttimuutoksia, vahvistaa ihon rakennetta ja auttaa tasoittamaan pintajuonteita ja ryppyjä. Glykolihappo on sokeriruo-ossa luontaisesti oleva AHA –happo. Glykolihappo lisää myös kollageenintuotantoa ja vahvistaa ihon tukirakennetta, joten iho näyttää täyteläisemmältä, kiinteämmältä ja nuorekkaammalta, kiteyttää Manner. – Riippuu tietenkin paljon ihotyypistä, mutta 12:n hoitokerran hoitosarja on ainakin riittävä. Seitsemännen kerran jälkeen näkyy selkeä muutos ihossa ja voi pitää pienen tauon.

Bioelikassa käytetään Exuviance ihonhoitosarjaa. Exuviance on edistyksellinen ihonhoitosarja, jonka perustaneet lääkärit ovat patentoineet alfahydroksihappoteknologian ( AHA). Exuviance mullisti ihonhoidon kehittämällä ensimmäisen standardoidun glykolihappokuorinnan, sekä muita
tehokkaita AHA-.tuotteita. Exuviance ihonhoitojärjestelmä on tarkoitettu henkilöille, joiden iho ei vaadi ihotautilääkärin hoitoa, mutta jotka haluavat hyödyntää lääketieteellisen ihonhoidon edistysaskeleita.

– Talvi ja kylmät ilmat rasittavat ihoa. Nyt tulisi jokaisen päivittää ihonhoitorutiininsa tähän vuodenaikaan sopivaksi, sanoo diplomikosmetologi Margit Manner Herkän Ihon Bioelika kauneus hoitolassaan.