Uutta hehkua juhlaan Bioelikasta

Bioelikan uutuustuote juhlaan on probiotika-uute

Bioelikan myymälän herkän ihon hoitotuotteista löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen ihoon ja vielä ehtii ottaa kasvohoidonkin. – Syksyn uutuus on Probiotic Lysate Anti-Pollution Essense-uute, jolla saa ihon hehkumaan, kertoo diplomikosmetologi Margit Manner kauneushoitola Bioelikassa. – Tämä probiotika-uutetta ja PHA:ta sisältävä hoitovesi parantaa ihon mikroflooraa, vahvistaa suojamekanismia ja kosteuttaa ihoa. Sen ansiosta iho sietää paremmin esimerkiksi ulkoisia epäpuhtauksia ja ärsytystekijöitä. PHA:n ansiosta hoitovesi tuo ainutlaatuisia etuja iholle ja auttaa muita tuotteita tomimaan iholla optimaalisesti, kiteyttää Manner. – Hoitovettä käytetään kasvoveden jälkeen aina ennen seerumia. Muutama tippa annostellaan kämmenelle ja taputellaan siitä kasvoille aamuin ja illoin. Kevyen ja miedon koostumuksen ansiosta uute imeytyy ihoon nopeasti. Hoito viimeistellään seerumilla, silmänympärysvoiteella ja kasvovoiteella. Lopputuloksena on terve ja luonnollinen hehkuva iho. Sopii kaikille ihotyypeille.

Joe Blascolta kestävä meikki syksyn uutuusväreissä

Kun iho on hoidettu kuntoon, näyttää myös meikki iholla paremmalta. Joe Blascon syksyn uutuusvärit ovat saapuneet Bioelikan myymälään, josta jokaiselle läytyy sopiva vaihtoehto. Manner muistuttaa, että Joe Blascon meikit ovat taatusti laadukkaita. – Erittäin kestävä tuotesarja juhlaan ja pysyy siistinä vaikka illasta seuraavaan aamuun.

Uusi tapa kuoria iho

Exuviancen Triple Microdermabrasion Face Polish-kuorintavoiteessa on ainutlaatuinen kolmivaikutteinen koostumus. Kolme vaikuttavaa ja kuorivaa teknologiaa: AHA, papaijaentsyymi ja mikrokiteet, jotka irrottavat tehokkaasti kuolleita ihosoluja, stimuloivat solujen uudistumista ja antavat iholle uutta hehkua iholle. Exuviance PHA –kosteuttaa ja madaltaa hienoja juonteita ja ryppyjä. A-, C-, ja E –vitamiinit suojaavat vapailta radikaaleilta ja ympäristön haittavaikutuksilta.

Laktobioninen happo kuorii kevyesti ja kosteuttaa voimakkaasti. Sopii kaikille ihotyypeille, naisille ja miehille.

Deep Hydration Treatment kasvonaamio

Deep Hydration Treatment syvävaikutteinen kasvonaamio kosteuttaa, suojaa ja vahvistaa ihoa. Erinomainen kuivalle iholle, jonka suojamekanismi on heikentynyt. Aminohappoyhdisteet, PHA-hapot sekä antioksidantit vahvistavat ihon suojamekanismia samalla kosteuttaen, kun taas glyseroli ja kurkku-uute rauhoittavat ihoa.- Levitetään puhdistetulle iholle illalla kevyesti hieroen, niin että tuote imeytyy ihoon. Noin viiden minuutin kuluttua päälle Exuviance yövoidetta, joka optimoi ainesosien vaikutuksen ihossa. Annetaan vaikuttaa yön yli ja puhdistetaan aamulla kasvot tavalliseen tapaan, jatkaa Manner. – Suosittelen käytettäväksi 1-3 kertaa viikossa tai silloin, kun iho tarvitsee ylimääräistä hoitoa.

Skin Rise Bionic Pads -hoitolaput

Upeat Skin Rise Bionic Pads -hoitolaput antavat kasvoille voimakkaasti kosteutta ja stimuloivat ihon toimintoja näyttämään parhaimmat puolet. – Se on helppoa: pyyhi kasvot aamuisin yhdellä lapulla, saat upean tuloksen, joka tuntuu heti. Ihostasi tulee sileä ja säteilevä.

Soita Bioelikaan ja varaa aikasi ihonhoidon opastukselle puh.  02 2410069, Margit Manner