Tuotteet iho-ongelman mukaan

Exuviance-tuotteet aknen hoitoon

Akneen taipuvaiselle iholle tarkoitetut Exuviance-tuotteet puhdistavat ihon syvältä kuivattamatta sitä. Tutkitusti tehokkaat ainesosat, kuten AHA, PHA, salisyylihappo ja A-vitamiini, vähentävät uusien epäpuhtauksien muodostumista ja pitävät ihon kirkkaana.

Exuviance-tuotteet aknen tehokkaaseen hoitoon

Exuviancella on akneiholle tarkoitettuja erikoistuotteita, kuten mieto puhdistusaine, finnien ja epäpuhtauksien päälle levitettävä geeli sekä kevyt voide, joka hillitsee talineritystä. Paras tulos saadaan, kun erikoistuotteet yhdistetään muiden ihonhoitotuotteiden kanssa. Koska kaikki akneen taipuvaiset ihot ovat erilaisia, on tärkeä löytää iholle sopivat tuotteet. Ihot vaihtelevat rasvaisuuden ja kuivuuden, aknetulehduksen määrän, komedojen (ihomatojen) määrän ja tyypin sekä herkkyyden mukaan. On myös otettava huomioon mahdollinen samanaikainen lääkehoito.

Exuviancen rosacea-tuotteet

Miedot Exuviance-tuotteet, joissa on PHA:ta, sopivat hyvin rosacea-iholle. Niiden kanssa voidaan tarvittaessa käyttää akneiholle tarkoitettuja Exuviance-tuotteita, jotka hillitsevät talineritystä ja vähentävät näppyjä.

Exuviancen ryppyjä vähentävät tuotteet

Koskaan ei ole liian aikaista aloittaa ihonhoitoa. On helpompi säilyttää ihon nuorekkuus ja kimmoisuus hyvällä hoidolla kuin yrittää kääntää kelloa taaksepäin, mutta toisaalta koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa. Exuviance-tuotteet sisältävät ainesosia, jotka ehkäisevät tehokkaasti ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä, velttoutta, kuivuutta ja pigmenttiläiskiä.

Silmärypyt

Silmänympärysiho on erittäin herkkä, ja ensimmäiset rypyt ilmaantuvat juuri tälle alueelle. Silmänympärysvoide on tämän vuoksi valittava huolella. Pelkkä kosteus ei riitä silmäryppyjen hoitoon, vaan tuotteen pitää edistää syvällä ihossa olevien solujen uudistumista.

Exuviancen pigmenttiläiskiä tasoittavat tuotteet

Exuviancella on tehokkaita ihonhoitotuotteita pigmenttiläiskiä eli hyperpigmentoitumista vastaan. Kuorivat, soluja uudistavat ja ihoa vaalentavat ainesosat vähentävät tummia läiskiä, jotka johtuvat auringosta, raskaudesta tai hormonihoidoista.

Exuviancen kuivan ihon tuotteet

Exuviancen kuivan ihon tuotteet hyödyntävät uuden sukupolven hedelmähappoa PHA:ta, joka on Exuviancen tutkijoiden kehittämä.

Exuviance-tuotteet atooppisen ekseeman hoitoon

Oikeilla tuotteilla voidaan auttaa atooppisesta ekseemasta kärsivää ihoa. On vaikea löytää päivittäiseen käyttöön sopivia tuotteita, jotka eivät ärsytä atooppista ihoa, varsinkin jos tuotteiden pitäisi myös ehkäistä ikääntymisen merkkejä. Väärät ihonhoito- ja meikkituotteet pahentavat tilannetta.

Exuviance-tuotteet talirauhasten sarveistappien hoitoon

Talirauhasten sarveistappien hoidon tavoitteena on ihon pehmentäminen ja sarveistumisen vähentäminen. Ihoa kosteutetaan ja pehmennetään, ja kuolleet ihosolut irrotetaan kuorinnalla.